google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Παραλίγο τραγωδία από εργατικό ατύχημα στην Νεμέα


Φωτογραφία από τον F. Muhammad στο Pixabay.com
Φωτογραφία από τον F. Muhammad στο Pixabay.com

Εργατικό ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία έλαβε χώρα εχθές το μεσημέρι στην Νεμέα Κορινθίας όταν ένας άνδρας που πραγματοποιούσε οικοδομικές εργασίες στο μπαλκόνι διώροφης πολυκατοικίας στην οδό Δερβενακίων για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε στο κενό χωρίς όμως ευτυχώς να χάσει την ζωή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τους ντόπιους και τα τοπικά μέσα ο άτυχος άντρας φαίνεται ότι εργαζόταν επάνω σε μία σκάλα όταν έχασε την ισορροπία του και έγινε το κακό, αφού πέφτοντας στο κενό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!


Άμεσα έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο εργάτη οι γείτονες και οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος της Νεμέας ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε άμεσα και το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε άμεσα τον τραυματισμένο άντρα στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Comentarios


Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page